Historiaa

Kerho perustettiin virallisesti 1979, mutta on toiminut jo ainakin vuodesta 1977. Perustamiskokous pidettiin ravintola Pollarissa, (Stone Bay Innin edeltäjässä),joka sijaitsi nykyisen ravintolan lähellä tällä hetkellä tyhjillään olevassa "kerhohuoneistossa". Kerho vietti 25-vuotisjuhliaan 25.9.2004 ja perustajajäsenistä oli paikalla (ainoa elossa oleva) Matti Nieminen, 65.

Kerho vietti hiljaiseloa 1990 luvulla, mutta 2000-luvun vaihteen jälkeen kerhon toiminta elpyi jälleen joidenkin pelaajien siirtyessä Terävien kirjoihin DC Hörppiksen (Kauklahti) ja Monk Dartsin (Kirkkonummi) lopetettua toimintansa sekä muutamien muiden pelaajien liittyessä kerhoon alueelle muuton yms. syyn takia. 

Kerhon jokavuotiseen toimintaan kuuluu nykyisin osallistuminen SM-liigan muutaman joukkueen voimin sekä osallistuminen muutamaan tärkeään kansalliseen kilpailuun, kuten Suomen Cupiin sekä Finnish Openiin. 

Kerhon pelaajat eivät alusta astikaan ole olleet kovin korkealle rankattuja valtakunnallisesti, vaan toiminta on ennemminkin perustunut hauskanpitoon, josta osoituksena ovat esim. kerhon jokavuotiset pikkujoulut sekä kauden päätöstapahtuma. Tämän lisäksi jokavuotisiin toimiin ovat kuuluneet ystävyysottelut, nykyään Terävät järjestää jokavuotiset Espoon mestaruuskisat.

Paras saavutus kerhon historiassa on Eija Metsi-Mellbergin hopeamitali A-SM-kisoista 1992, jolloin hän selvivi finaaliin Espoon Dipolissa vain hävitäkseen 1980- ja 1990-luvun vaihteen menestyneimmälle naisheittäjälle, Päivi Jussilalle. Kerhon virallinen logo on vasemmassa yläkulmassa, alla on vanha logo jostain 1970-1980 -luvun vaihteesta. 

Copyright (c) Terävät 2017